BÆREKRAFTIGE OG RASKE REISER

Nyt friheten på hjul uten kø og bompenger. Med motor i bakhjulet, kan du sykle med dress i regntøy uten å bli for svett. Mindre sjanse for skitne buksebein, med belte istedet for kjetting. Et mindre batteri i bakhjulet bidrar til redusert miljøbelastning og vekt. Når du bruker generatoren gjenvinnes opp til 80 % av bevegelsesenergien, så du ikke trenger å lade så ofte.

Sykle helt fram dit du skal eller til nærmeste kollektivknutepunkt og få Skyss på reisen. Sammenslått følger sykkelen deg gratis på bybane, tog eller buss. Vel framme slipper du å lete etter og betale for dyre parkeringsplasser.

Denne elektriske sykkelen koster mindre enn ett år med driftkostnader og verditap for en billig bil. Besparelsen de neste årene kan du for eksempel bruke på sykler for resten av familien, Bildeleringen / Nabobil.no og deilig økologisk mat levert på døren i Bergen fra Finnegarden på Voss.

Lyst å prøvekjøre i Bergen sentrum? Ta kontakt på post@skogland.com eller +47 99010607. Bor du i Bergen og vil ha en Vello? Kjøp den fra https://en.vello.bike med verdikoden: BERGENOFFER20 og få 100 EURO i rabatt.