OM NILS TORE SKOGLAND

Nils Tore Skogland bidrar med kunnskap og rådgivning for ekte bærekraftig verdiskapning for både naturomgivelser, virksomhet og samfunn. Han bidrar til å utvikle en reelt bærekraftig og verdifull visjon for virksomhetens produkter og tjenester med kartlegging av dagens drift og hvilke forbedringstiltak som bør gjennomføres.

Skogland er gjesteforelser på mastergradsseminar på Norges Handelshøyskole-NHH. Han er økonomiutdannet fra Universitet i Bergen med spesialisering i miljø- og ressursøkonomi og organisasjonspsykologi, humanistisk informastikk og histore som tilleggsfag. Sammen med teamet for Ecozon, vant han StartupWeekend i Bergen. Det gav kontorplass på VIS – Vestlandets innovasjonsselskap og kompetanse i Disiplinert Entreprenørskap programmet fra Massachusetts Institute of Technology – MIT..

Skogland har lang erfaring med å redusere miljøproblemer og finne strategiske og praktiske løsninger siden siden 1988. Han har opparbeidet mye kompetanse innen bærekraftig verdiskaping, prosjektutvikling, økonomistyring og drift. 

Nils Tore Skogland har gjennom Bergen Rotary klubb vært mentor for flere ungdomsbedrifter på Amalie Skram videregående skole i Bergen. Ubamboo, Stili UB og Opplett UB ble Hordalands beste ungdomsbedrifter og gikk videre til Norgesmesterskap i Ungt Entreprenørskap.

Følg Nils Tore Skogland på Linkedin.