OM NILS TORE SKOGLAND

Nils Tore Skogland bidrar med kunnskap og rådgivning for ekte bærekraftig verdiskapning for både naturomgivelser, virksomhet og samfunn. Han bidrar til å utvikle en reelt bærekraftig og verdifull visjon for virksomhetens produkter og tjenester med kartlegging av dagens drift og hvilke forbedringstiltak som bør gjennomføres.

Skogland holder mastergradsseminar på Norges Handelshøyskole-NHH og er gjesteforeleser på Falmouth University i Cornwall i Storbritania. Han er økonomiutdannet fra Universitet i Bergen med spesialisering i miljø- og ressursøkonomi og organisasjonspsykologi, humanistisk informastikk og histore som tilleggsfag. Sammen med teamet for Ecozon, vant han StartupWeekend i Bergen. Det gav kontorplass på VIS – Vestlandets innovasjonsselskap og kompetanse i Disiplinert Entreprenørskap programmet fra Massachusetts Institute of Technology – MIT.

Skogland har lang erfaring med å redusere miljøproblemer og finne strategiske og praktiske løsninger siden siden 1988. Han har opparbeidet mye kompetanse innen bærekraftig entreprenørskap, prosjektutvikling, økonomistyring og administrasjon. 

Nils Tore Skogland er assisterende guvernør i Rotary International for klubbene i Bergen. Han har gjennom Bergen Rotary klubb vært mentor for flere ungdomsbedrifter på Amalie Skram videregående skole i Bergen. Ubamboo, Stili UB og Opplett UB ble Hordalands beste ungdomsbedrifter og gikk videre til Norgesmesterskap i Ungt Entreprenørskap.

Følg Nils Tore Skogland på Linkedin.